Wat mijn klanten zeggen ♥

Mijn klanten zijn vaak trainers en coaches die expert zijn in hun vakgebied. Ik help bij het ontwikkelen van een professionele identiteit van hun onderneming en zorg ervoor dat hun unieke persoonlijkheid en werkwijze centraal staan in het ontwerp.

Daarnaast geef ik ze ook technische tools en kennis mee, zodat ze gemakkelijk zelf aan de slag kunnen met bijvoorbeeld hun website of emailmarketing.

Lees hieronder wat ze zelf zeggen!

“Het voelt heel anders om mijn visitekaartjes uit te delen: Trots en blij!”


“Op het gebied van social media, grafisch ontwerp en marketing heeft Lynne onze webshop uitstekend ondersteund en gezorgd voor flinke aanwas van nieuwe volgers en fans, alsmede verbeterde conversieratio’s voor e-mailmarketing. Door kennis over conversietriggers te combineren met een gevoel voor fashion en het maken van kledingcombinaties, heeft Lynne onze klanten via alle (marketing)kanalen geïnspireerd.”

Miriam Swaans van Dresses Only


“Gedurende enkele sessies hebben we heel prettig samengewerkt wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een mooi en krachtig logo (identiteit) voor mijn bedrijf. Ik kan Lynne dan ook van harte aanbevelen. Ze verstaat haar vak én weet haar inlevingsvermogen en haar creativiteit te combineren tot mooie resultaten. Ik wens haar veel succes met Main Design.”

Erik Kamp van Weer Genieten


Ik kwam tijdens het ontwerpproces een aantal aspecten tegen die mij nog krachtiger maakt!”


“Lynne heeft voor ons het logo opgefrist en de website vormgegeven. Hiermee kan onze organisatie, Pitin, weer zeer goed vooruit. Zij is een betrouwbare, vriendelijke, en creatieve vrouw die goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zij is vanwege haar werkwijze, professionaliteit en veelzijdigheid een echte aanrader.”

Bart Scholten van Pitin


“Lynne is een echte vakvrouw. Ze luistert goed naar de boodschap die gecommuniceerd gaat worden, sluit aan bij de sfeer die nodig is en geeft dit vorm met haar frisse stijl. Haar verassende ideeën en visie deelt ze, waarmee nieuwe perspectieven mogelijk worden. Lynne is punctueel in haar werkzaamheden en flexibel naar de klant. Ik beveel haar graag aan als designer!”

Hilde Swets van Skills &Co


“Ik kan nu zelf mijn website aanpassen, fijn dat je zo’n flexibele basis hebt neergezet!”


“Lynne is een harde werker die haar vak goed begrijpt en er vol voor gaat. Ze stelt zich zeer flexibel op en denkt proactief mee met de wensen van de opdrachtgever. Lynne heeft een ruime kennis van haar vak als designer en is ook binnen het team communicatief sterk gebleken. Dankzij Lynne heeft Khegg nu een frisse huisstijl die volledig aansluit bij het beeld dat we bij de gebruiker willen uitstralen. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking die we hadden en wil Lynne aanbevelen voor potentiële nieuwe opdrachtgevers.”

Kasper Strzeszewski van Khegg


“Na 5 jaar hetzelfde logo te hebben gebruikt was het tijd voor een nieuwe en frisse identiteit voor ZjakkoO. Vanuit de startblokken, zonder ideeën, ben ik samen met Lynne gestart aan het ontwerpproces. Na een strategiesessie heeft Lynne voor mij een compleet nieuw logo & visitekaartje ontworpen. Tijdens de technische ontwerpfase kon ik zelf verder werken en toch meekijken naar het proces. Ik ben helemaal tevreden over het eindresultaat: 10/10!“

Maarten Jacquot van ZjakkoO

Waar loop jij als ondernemer tegenaan? En wat zijn de volgende stappen die jij gaat zetten om professioneel en zichtbaar te zijn?

Wil je hier graag hulp bij hebben? Meld je dan aan voor een gratis coachingsessie van 30 minuten (t.w.v. €79,-). Tijdens deze sessie geef ik je tips en advies, zodat jij als ondernemer in de spotlight kunt gaan staan!