Verwachte Trends | Ontwerpstudio Main Design

Verwachte trends voor 2017

Het nieuwe jaar is bijna hier en daarbij horen natuurlijk voornemens, plannen en niet te vergeten nieuwe trends. In mijn blog van deze week wil ik graag 5 verwachte trends met jullie delen met betrekking tot ‘beeld’. Sommige van deze trends zijn al bekend, maar worden in 2017 nog belangrijker.

Verwachte trends voor 2017

Live beelden

Hiermee bedoel ik vloggen, maar denk ook aan bijvoorbeeld Snapchat, Facebook Live of Periscope. Dit is voor je volgers een makkelijke manier om informatie op te nemen, dus maak hier zeker gebruik van.

Bewegende beelden

Je hebt ze waarschijnlijk al voorbij zien komen: maak in 2017 gebruik van GIF-jes. Ook dit is een manier om meerdere beelden te laten zien in plaats van de traditionele één foto per posting.

Onverwachte beelden

Het gebruik van beeld is in 2016 belangrijk geworden. In 2017 is het essentieel dat je beelden van hoge kwaliteit zijn en een verrassende factor hebben. Zorg dus voor meer sfeer- en kunstfoto’s en stap weg van stock- en productfoto’s.

Typografische beelden

Gebruik met of zonder een foto grote en gedurfde typografie (fonts). Zorg er wel voor dat je huisstijl, de kleuren en de fonts behouden blijven, maar durf hiermee te experimenteren.

Kwaliteitsbeelden

De vraag naar kwaliteit word steeds belangrijker, dus de tip die ik alle ondernemers kan geven: maak desnoods minder content met meer kwaliteit.

Met welke van deze trends ben je al aan de slag gegaan en welke trends ga je in 2017 inzetten? Vergeet niet deze post een Like te geven op LinkedIn of te delen binnen je netwerk!

Alvast hele fijne feestdagen en tot de volgende blog…

Creatieve groet, Lynne Main

Ontwerpstudio Main Design | www.lynnemain.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *