Huisstijl voor bedrijf en onderneming | Main Design

Past je huisstijl nog bij je onderneming?

Mijn ervaring is dat je bedrijf blijft groeien en ontwikkelen, waardoor op een gegeven moment je logo, visitekaartjes en huisstijl (misschien) niet meer bij je onderneming passen. Herken je dit? Hoe zag je onderneming eruit toen je net begonnen was en hoe ziet hij er nu uit?

Om erachter te komen of je huisstijl nog bij je onderneming past heb ik deze week twee vragen voor je. Beantwoord elke vraag op een a4-tje door meerdere steekwoorden op te schrijven met betrekking tot je onderneming. Schrijf alles op wat in je opkomt en maak je geen zorgen, er zijn hier geen foute antwoorden 😉

Veel succes!

Twee vragen om erachter te komen of je huisstijl nog bij je past:

Wie is je ideale klant?
Extra vragen om je op weg te helpen: Wat zijn de kenmerken van de personen waarmee je het liefste werkt? Wat verwacht je doelgroep van jou binnen je branch? Welke eigenschappen hebben je klanten gemeen?

Wat wil je als ondernemer uitstralen?
Extra vragen om je op weg te helpen: Hoe wil je dat je ideale klant jou als bedrijf ziet? Wat wil je dat jouw eerste indruk is bij je klant? Wie wil jij zijn als ondernemer?

Nadat je alles opgeschreven hebt omcirkel per a4 / vraag de drie meest belangrijke begrippen / concepten. Vergelijk deze begrippen met je huidige huisstijl: welke zie je terug in je logo, huisstijl, typografie, kleuren en stijl?

Komen ze allemaal overeen, dan ben je waarschijnlijk op de goede weg. Komen er geen of weinig overeen en mis je deze begrippen in je huisstijl, dan is het de moeite waard om dit aan te passen of te verbeteren.

Ik ben erg nieuwsgierig naar de begrippen die in je opkomen. Deel hieronder in de reacties één begrip dat je het allerbelangrijkst vindt om als ondernemer uit te stralen, alvast bedankt!

Creatieve groet,
Handtekening Lynne Main

PS: Vergeet niet deze post een Like te geven op LinkedIn of te delen binnen je netwerk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *