Effectieve website | Ontwerpstudio Main Design

5 simpele tips voor een aantrekkelijke en effectieve website

Hoe creëer je een effectieve website die voor jou werkt? En hoe zorg je voor meer aanmeldingen voor je producten? Deze week tijdens een coachingsessie kreeg ik de vraag hoe je een ‘ja’ kunt krijgen via je website.

 

Nu zijn er meerdere manieren om dit voor elkaar te krijgen, maar deze week wil ik 5 simpele tips geven die je eenvoudig op je eigen website kunt toepassen. In de wereld van website worden we vaak overladen met informatie. Daarom is het juist essentieel om kort en krachtig te communiceren richting potentiële klanten, zodat meteen duidelijk is hoe jouw product of dienst hun verder kan helpen, hoe ze zich kunnen aanmelden of met je in contact kunnen komen.

5 tips voor een effectieve website:

  • Gebruik korte zinnen
  • Creëer overzichtelijke paragrafen
  • Gebruik leesbare lettertypes
  • Zorg voor 1 boodschap per pagina
  • Plaats onderaan elke pagina een heldere call-to-action

Door deze tips structureel toe te voegen en in te zetten op alle pagina’s van je website creëer je een bepaalde rust waardoor de bezoeker het overzicht behouden en waar kunnen aanmelden voor meer informatie. Ook kunnen ze direct een aankoop doen.

Veel succes met het implementeren van 1 of meerdere van deze tips. Ik vraag me af hoe jij ervoor zorgt dat jouw website meer impact heeft bij je bezoekers? Hoe krijg jij online een ‘ja’ van klanten? Deel je beste tip hieronder. Alvast bedankt!

Creatieve groet,
Handtekening Lynne Main

PS: Klik en like deze blog op LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *