Cadeautjes voor ondernemers | Ontwerpstudio Main Design

Cadeautjes voor een succesvolle kerst!

Sinterklaas is net het land uit en we zijn (stiekem) al bezig met de feestdagen. Deze week wil ik graag 3 ideeën met jullie delen waarmee je je bedrijf in het kerstspotlight kunt zetten. Kies je ervoor om cadeautjes namens je onderneming te versturen, zorg er dan altijd voor dat het in één lijn is met je huisstijl en de kernwaardes van je bedrijf.

Cadeautjes voor een succesvolle kerst:

Persoonlijke kaartjes

Misschien een klein beetje voor de hand liggend, maar dit is een snelle en persoonlijke manier om je klanten te laten weten dat ze belangrijk voor je zijn. Je bent weer even top of mind. Zorg er wel voor dat je pakkende kaarten stuurt die bij jou en je onderneming passen.

Lieve cadeautjes

In plaats van een kaartje in de bus kun je er ook voor kiezen om cadeautjes te geven. Zorg altijd voor waarde en dat je cadeau aansluit bij je bedrijf, maar vooral bij je producten en diensten. Maak het persoonlijk, mooi ingepakt en speciaal.

Feestelijke acties

Met een feestelijke actie geef je wel aandacht aan de feestdagen, maar wel voor een groter publiek. Je kunt ervoor kiezen om een wedstrijd te organiseren of een speciale kerstactie. Dit kan ook een mooie manier zijn om bijvoorbeeld je mailinglijst uit te breiden. Maak het voor je deelnemers zo gemakkelijk mogelijk om deel te nemen en zorg ervoor dat de prijs of korting een ‘must have’ is.

Ik ben benieuwd of je zelf kerstcadeautjes gaat versturen en vergeet niet deze post een Like te geven op LinkedIn of te delen binnen je netwerk!

Creatieve groet, Lynne Main

Ontwerpstudio Main Design | www.lynnemain.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *